BLOG VAN Profitramen

 • 15/06/2021
  Aluplast Ideal 4000 of Aluplast Ideal 8000: Kunststof als materiaal voor uw ramen

  Aluplast Ideal 4000 of Aluplast Ideal 8000 plaatsen
  Kunststof wordt steeds vaker gekozen als materiaal voor ramen. De voordelen zijn dan ook niet te missen, waardoor bedrijven als Aluplast zijn gaan inspelen op deze markt. Niet zonder succes. Wanneer u een keuze moet maken welke kunststof ramen u precies wilt voor uw woning, dan kan het moeilijk zijn om door het bos de bomen nog te zien. Net daarom zetten we de voordelen van ieder type graag eens op een rijtje.

  Lees meer
 • 15/04/2021
  Profitramen Lier, uw vakman voor ramen regio Antwerpen

  Topkwaliteit aan een betaalbare prijs
  Ramen zijn niet alleen de vensters van uw woning naar de buitenwereld, maar zijn ook belangrijk voor de uitstraling van uw woning. Net daarom kiest u beter voor ramen van topkwaliteit die passen bij de stijl van uw woning. Profitramen in Lier is gespecialiseerd in ramen en deuren voor residentiële projecten in Antwerpen. Niet alleen hebben we een ruim aanbod aan ramen van de beste kwaliteit, maar ook het leveren en plaatsen behoort tot onze uitstekende service.

  Lees meer
 • vacture plaatser ramen en deuren profitramen
  23/03/2021
  ​Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vacature Schrijnwerker/Ramen Monteur (m/v)

  Reno-Bjoc bvba Profitramen.be uit Lier bij Antwerpen is een sterk groeiende familiale onderneming gespecialiseerd in ramen en deuren voor residentiële projecten. Wij leveren en plaatsen alleen producten van topkwaliteit en dat voor betaalbare prijzen. We zijn een familiebedrijf die elk project wil uitvoeren met het best mogelijk resultaat, zowel naar plaatsing toe als naar gebruikte materialen toe. Wie zoeken we?

  Lees meer
 • 15/02/2021
  Profitramen Lier, uw vakman voor ramen en deuren in regio Antwerpen

  Professionele plaatsing van ramen en deuren
  Profitramen is een familiebedrijf gespecialiseerd in de professionele plaatsing van ramen en deuren, gelegen naast de ring van Lier, in de provincie Antwerpen. De onderneming is expert in alle soorten raam- en deurwerken.
  Bent u op zoek naar PVC (schuif)ramen of deuren van uitstekende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft? Bij Profitramen kiest u uit PVC ramen met een rechte, strakke uitvoering of met een afgerond profiel in maar liefst veertig verschillende kleuren. Ook voor hefschuiframen en kiepschuiframen die u makkelijk kunt kantelen of parallel aan de deur of aan het raamkozijn kunt opschuiven, bent u bij deze Lierse aannemer aan het juiste adres.
  PVC-deurpanelen met of zonder glaspanelen in een modern design of juist conservatief? Bij Profitramen vindt iedereen zijn smaak terug.

  Naast PVC biedt Profitramen houten en aluminium ramen en deuren aan, in diverse groottes en ontwerpen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar schrijnwerkerij in een eigentijds jasje of een op maat gemaakte houten deur; Profitramen klaart de klus voor u. Bent u een besliste liefhebber van aluminium? Dan kunt u een selectie maken uit tal van modieuze (schuif)ramen en deuren om zo iets te vinden dat naadloos aansluit op uw persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • hoogrendementsglas
  30/11/2020
  Aanzienlijke stijging van de premie voor hoogrendementsglas!

  Waarom het verstandig is om dubbelglas te plaatsen
  Wist u dat de overheid geregeld projecten tot woningverbetering subsidieert? U kunt momenteel een subsidie voor hoogrendementsglas aanvragen. Zo vervangt u voordelig uw oude ruiten door hoogrendementsglas. Binnenkort wordt er zelfs een nog hogere premie toegekend. Nu is dan ook het juiste moment om daarop te anticiperen en uw kozijnen en buitendeuren te vervangen. Zo verhoogt u meteen uw woongenot.

  Lees meer