BLOG VAN Profitramen

 • 15/02/2021 0 Opmerkingen
  Profitramen Lier, uw vakman voor ramen en deuren in regio Antwerpen

  Professionele plaatsing van ramen en deuren
  Profitramen is een familiebedrijf gespecialiseerd in de professionele plaatsing van ramen en deuren, gelegen naast de ring van Lier, in de provincie Antwerpen. De onderneming is expert in alle soorten raam- en deurwerken.
  Bent u op zoek naar PVC (schuif)ramen of deuren van uitstekende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft? Bij Profitramen kiest u uit PVC ramen met een rechte, strakke uitvoering of met een afgerond profiel in maar liefst veertig verschillende kleuren. Ook voor hefschuiframen en kiepschuiframen die u makkelijk kunt kantelen of parallel aan de deur of aan het raamkozijn kunt opschuiven, bent u bij deze Lierse aannemer aan het juiste adres.
  PVC-deurpanelen met of zonder glaspanelen in een modern design of juist conservatief? Bij Profitramen vindt iedereen zijn smaak terug.

  Naast PVC biedt Profitramen houten en aluminium ramen en deuren aan, in diverse groottes en ontwerpen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar schrijnwerkerij in een eigentijds jasje of een op maat gemaakte houten deur; Profitramen klaart de klus voor u. Bent u een besliste liefhebber van aluminium? Dan kunt u een selectie maken uit tal van modieuze (schuif)ramen en deuren om zo iets te vinden dat naadloos aansluit op uw persoonlijke wensen.

  Lees meer
 • hoogrendementsglas
  30/11/2020 0 Opmerkingen
  Aanzienlijke stijging van de premie voor hoogrendementsglas!

  Waarom het verstandig is om dubbelglas te plaatsen
  Wist u dat de overheid geregeld projecten tot woningverbetering subsidieert? U kunt momenteel een subsidie voor hoogrendementsglas aanvragen. Zo vervangt u voordelig uw oude ruiten door hoogrendementsglas. Binnenkort wordt er zelfs een nog hogere premie toegekend. Nu is dan ook het juiste moment om daarop te anticiperen en uw kozijnen en buitendeuren te vervangen. Zo verhoogt u meteen uw woongenot.

  Lees meer