top of page

Ga voor een nieuwe job bij Profitramen


Vacatures profitramen

Maak onderdeel uit van een ijzersterk team

Als een snelgroeiend bedrijf is Profitramen op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde mensen om onze ijzersterke ploeg te versterken. Als toonaangevende speler hebben we verschillende vacatures beschikbaar waarbij uw vaardigheden zeker van pas komen. Of u nu een ervaren plaatser van ramen en deuren bent, een enthousiaste vertegenwoordiger met verkoopervaring of een punctuele administratief bediende met kennis van bouwadministratie, we hebben uitdagende functies die uw professionele ambities gegarandeerd zullen waarmaken. Ga aan de slag bij ons en word deel van ons succesverhaal.

Plaatser ramen en deuren

Ervaring is vereist voor deze functie, aangezien u verantwoordelijk zult zijn voor het vakkundig installeren van ramen en deuren. Goede kennis van het Nederlands is essentieel voor een effectieve communicatie met collega's en klanten. Verder is het ook belangrijk dat u met eigen vervoer naar onze onderneming in Lier kunt komen.

Vertegenwoordiger

Als vertegenwoordiger bent u verantwoordelijk voor het opbouwen van relaties met particuliere klanten en het stimuleren van verkoop. Ervaring in de verkoop aan particulieren is een must en affiniteit met de bouwsector wordt als een pluspunt beschouwd. We bieden een competitieve verloning met aantrekkelijke incentives en voordelen, waaronder een bedrijfswagen en tankkaart. U werkt twee zaterdagen per maand, maar geniet ook van flexibele werkuren die werk en privé naadloos met elkaar verbinden.

Administratief bediende

Als administratief bediende speelt u een cruciale rol bij het beheren van administratieve taken, projectopvolging, naservice en facturatie. Ervaring in een administratieve functie, bij voorkeur in de bouwsector, is vereist. Punctualiteit en nauwkeurigheid zijn belangrijke eigenschappen voor succes in deze functie.


Alle bovengenoemde functies worden ingeschreven in PC124, de bouwsector. Zo geniet u van de voordelen en regelingen die gelden binnen deze sector.

Waag nu uw kans

Bent u geïnteresseerd om deel uit te maken van ons dynamische team? Bezorg ons dan zeker uw cv en motivatiebrief. We kijken ernaar uit om u te leren kennen en u misschien zelfs te verwelkomen in ons team.

48 weergaven

Comments


bottom of page