top of page
  • Foto van schrijverProfitramen.be

Profitramen Lier, uw vakman voor ramen regio Antwerpen

Bijgewerkt op: 8 dec. 2021

Topkwaliteit aan een betaalbare prijs

Ramen zijn niet alleen de vensters van uw woning naar de buitenwereld, maar zijn ook belangrijk voor de uitstraling van uw woning. Net daarom kiest u beter voor ramen van topkwaliteit die passen bij de stijl van uw woning. Profitramen in Lier is gespecialiseerd in ramen en deuren voor residentiële projecten in Antwerpen. Niet alleen hebben we een ruim aanbod aan ramen van de beste kwaliteit, maar ook het leveren en plaatsen behoort tot onze uitstekende service.

Aluminium, hout of PVC?

Profitramen in Lier biedt een ruim assortiment aan ramen om uit te kiezen. Zo beschikken we over ramen uit aluminium, hout en PVC. Daarnaast heeft ieder type raam bepaalde eigenschappen, waardoor u makkelijk selecteert op wat u belangrijk vindt, waaronder thermische isolatiewaarde, geluidsisolatie en luchtdoorlatendheid. Weet u welk type raam u wilt, dan geeft u de materialen en maten door voor een offerte. Nadien komen medewerkers langs voor preciezere afmetingen. Desgewenst brengt een expert u een bezoek, voor deskundig advies over de mogelijkheden en premies.


Uitstekende service voor, tijdens en na de verkoop

Bij Profitramen in Lier bent u verzekerd van een betrouwbare en professionele service. En dat zowel voor, tijdens als na de verkoop. Zo verlenen we u advies wat betreft de mogelijkheden voor ramen bij uw woning, kunt u rekenen op een stipte levering en plaatsing en kan u achteraf terecht bij onze klantenservice indien u vragen of opmerkingen heeft. Dankzij deze service zijn wij al jarenlang een betrouwbare partner van veel particulieren. Daarnaast leveren we ook aan professionele plaatsers en bouwbedrijven met onklopbare voorwaarden, extra kortingen en een zeer snelle leveringstermijn.


Wilt u nieuwe ramen in uw woning? Kom dan langs in de showroom van Profitramen in Lier.

17 weergaven

Comentários


bottom of page