Zoeken
  • FCR Media

Topkwaliteit aan betaalbare prijzen

Met PVC ramen en deuren geeft u uw woning een eigen stijl, of u nu gaat voor een klassieke, landelijke look of een strak, modern design. De PVC ramen en deuren van Profitramen in Lier zijn een budgetvriendelijke optie voor iedereen die bezig is met een nieuwbouwproject of zijn woning een nieuwe stijl wil geven. Profitramen in Lier is een familiebedrijf met een ruim aanbod aan PVC ramen en deuren voor residentiële projecten of professionele plaatsers in regio Antwerpen.

Professionele service

Profitramen in Lier biedt niet alleen topkwaliteit aan erg betaalbare prijzen, maar tevens een uitstekende service. Zo kunt u rekenen op professioneel advies bij uw aankoop en een stipte levering en plaatsing van uw PVC deuren en ramen. De plaatsing wordt uitgevoerd door vakmannen met jarenlange ervaring in de sector die steeds gaan voor een perfect eindresultaat. Daarnaast kunt u steeds terecht bij de klantenservice mocht u met vragen of opmerkingen zitten.


Waarom kiezen voor PVC ramen en deuren van Profitramen Lier?

Ramen en deuren uit PVC hebben heel wat voordelen voor uw woning. Allereerst worden dergelijke producten in veel verschillende kleuren en afwerkingen geleverd, waardoor u verzekerd bent van een deur of raam die helemaal past bij uw smaak. Naast stijlvol is een keuze voor PVC kiezen voor isolerend en inbraakbestendig materiaal. Zo scoren PVC ramen en deuren bijzonder hoog op het vlak van thermische isolatie en geluidsdichtheid. Niet alleen een goede keuze voor wie investeert in de toekomst en het milieu, maar ook nog eens voor uw eigen portemonnee!


Wilt u PVC ramen en deuren bestellen voor uw woning? Kom langs in de showroom van Profitramen in Lier of vraag een offerte aan.

9 keer bekeken0 reacties

Aluplast Ideal 4000 of Aluplast Ideal 8000 plaatsen

Kunststof wordt steeds vaker gekozen als materiaal voor ramen. De voordelen zijn dan ook niet te missen, waardoor bedrijven als Aluplast zijn gaan inspelen op deze markt. Niet zonder succes. Wanneer u een keuze moet maken welke kunststof ramen u precies wilt voor uw woning, dan kan het moeilijk zijn om door het bos de bomen nog te zien. Net daarom zetten we de voordelen van ieder type graag eens op een rijtje.

De voordelen van Aluplast Ideal 4000

Aluplast Ideal 4000 is een raamtype uit kunststof dat een bouwdiepte heeft van 70 mm. Het gaat om een 5-kamersysteem dat verschillende profielcontouren heeft voor ieder individueel design. In combinatie met het aanslagdichtingssysteem, dat in verschillende kleurfolies beschikbaar is, zorgt dit ervoor dat het vaak gebruikt wordt voor binnenruimtes. Ook qua isolerend effect scoort de Aluplast Ideal 4000 goed en is het product bovendien geluidsdicht tot een hoogte van 45 dB. Tevens is er een verborgen afwatering mogelijk en is het product uitstekend bestand tegen inbraak.


De voordelen van Aluplast Ideal 8000

Het profielsysteem Aluplast Ideal 8000 heeft een bouwdiepte van 85 mm en beschikt over een 6-kamersysteem, waarin het verschilt van het model Aluplast Ideal 4000. Deze techniek van 6 kamers zorgt ervoor dat uw woning optimaal beschermd is tegen geluid en warmteverlies. Tegelijk biedt de bouwdiepte in combinatie met het design meer mogelijkheden qua optisch opzicht. Afhankelijk van de variant is er een glasopname mogelijk van 51 of 59 mm. Daarnaast is dit model beschikbaar in veertig kleuren.


Aluplast Ideal 4000 of Aluplast Ideal 8000 kopen?

Welke van beide raamprofielen scoort nu het best? Een vraag waar geen eenvoudig antwoord op bestaat. De Aluplast Ideal 4000 is uitermate geschikt voor wie op zoek is naar de beste prijs-kwaliteitverhouding en houdt van een eenvoudig, strak design. Uiteraard zijn er beperkingen waarmee u rekening moet houden, zoals de glasdikte van maximaal 41 mm en de bouwdiepte. Aluplast Ideal 8000 daarentegen kan beschouwd worden als een upgrade door zijn grotere bouwdiepte en filigraan design. Tevens zorgt de 6-kamertechniek voor een optimale geluid- en warmte-isolatie. Hierdoor scoort de Aluplast Ideal 8000 zowel energetisch als optisch op het allerhoogste niveau.

15 keer bekeken0 reacties

Topkwaliteit aan een betaalbare prijs

Ramen zijn niet alleen de vensters van uw woning naar de buitenwereld, maar zijn ook belangrijk voor de uitstraling van uw woning. Net daarom kiest u beter voor ramen van topkwaliteit die passen bij de stijl van uw woning. Profitramen in Lier is gespecialiseerd in ramen en deuren voor residentiële projecten in Antwerpen. Niet alleen hebben we een ruim aanbod aan ramen van de beste kwaliteit, maar ook het leveren en plaatsen behoort tot onze uitstekende service.

Aluminium, hout of PVC?

Profitramen in Lier biedt een ruim assortiment aan ramen om uit te kiezen. Zo beschikken we over ramen uit aluminium, hout en PVC. Daarnaast heeft ieder type raam bepaalde eigenschappen, waardoor u makkelijk selecteert op wat u belangrijk vindt, waaronder thermische isolatiewaarde, geluidsisolatie en luchtdoorlatendheid. Weet u welk type raam u wilt, dan geeft u de materialen en maten door voor een offerte. Nadien komen medewerkers langs voor preciezere afmetingen. Desgewenst brengt een expert u een bezoek, voor deskundig advies over de mogelijkheden en premies.


Uitstekende service voor, tijdens en na de verkoop

Bij Profitramen in Lier bent u verzekerd van een betrouwbare en professionele service. En dat zowel voor, tijdens als na de verkoop. Zo verlenen we u advies wat betreft de mogelijkheden voor ramen bij uw woning, kunt u rekenen op een stipte levering en plaatsing en kan u achteraf terecht bij onze klantenservice indien u vragen of opmerkingen heeft. Dankzij deze service zijn wij al jarenlang een betrouwbare partner van veel particulieren. Daarnaast leveren we ook aan professionele plaatsers en bouwbedrijven met onklopbare voorwaarden, extra kortingen en een zeer snelle leveringstermijn.


Wilt u nieuwe ramen in uw woning? Kom dan langs in de showroom van Profitramen in Lier.

2 keer bekeken0 reacties
1
2